Over Expert 2 Go

  Hulp bij tweedehands auto kopen

  Het is tijd voor een nieuwe manier van tweedehandse auto’s kopen. Expert2Go legt de verbinding tussen verkoper en de potentiële koper. Hoe vaak heeft u uw vader, oom, neef, vriend en of kennis meegevraagd te gaan kijken of een auto wel of niet in goede staat verkeerd voor de aankoop. Het is tijd voor transparantie en eerlijkheid over alles wat u aan een auto niet kunt zien, maar waar u wel achteraf tegenaan kunt lopen. Onze hulp bij tweedehands auto kopen vinden wij vanzelfsprekend.

  Het platform van Expert2Go biedt enerzijds de mogelijkheid om een ervaren automonteur in te schakelen bij het bezichtigen van een auto. Anderzijds is het voor ervaren automonteurs de gelegenheid om het beroep automonteur te verbreden. Ervaren automonteurs kunnen zo het beroep blijven uitoefenen, maar met meer afwisseling en uitdaging. Experts zijn flexibel en kunnen zelf aangeven op welke dagen en tijden zij beschikbaar zijn. 

  De klant kan zelf een keuze maken voor een experts, dag, tijdstip, locatie en pakket. De expert gaat met de klant mee en controleert de auto. Afhankelijk van het gekozen pakket voert de expert tevens de onderhandelingen uit. Uw onderhandelingspositie wordt versterkt door de voorafgaande aankoopkeuring. Op deze manier bieden wij hulp bij het kopen van een tweedehands auto. 

  Bekijk onze pakketten

  Geen miskoop bij uw nieuwe auto

  De kern van ons concept is dat de expert zichzelf uiteindelijk terugverdient bij het kopen van uw tweedehands auto. De expert kan ervoor zorgen dat u een goede auto koopt, eventueel ook nog voor een lagere aankoopprijs dan vooraf verwacht. 

  Wij willen graag verbinden, samen winnen en nare ervaringen achteraf voorkomen. 

  Wij begrijpen dat een tweedehandse auto voor velen een grote en een belangrijke aankoop is. U wilt de juiste aankoop doen en u zo min mogelijk zorgen hoeven maken. Vandaar dat wij hulp bieden bij het kopen van uw tweedehands auto.  Onze experts doen er alles aan om u hierbij te helpen. Geen miskoop, geen duurkoop maar de juiste aankoop, daar staan wij voor als team! 

  Het eerste online platform van ervaren monteurs waar u blind op kunt vertrouwen bij het kopen van een tweedehands auto. 

  Betrouwbaar aankoopkeuring auto

  Wij willen ons graag onderscheiden als eerste platform, waar u als klant zelf een expert kunt selecteren die u kan helpen bij de aankoop van een tweedehands auto. 

  U bent zeker van een onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel. Wij kunnen binnen 24 uur op locatie zijn om de beoogde auto grondig te inspecteren. Wij bieden de mogelijkheid om geen verlies te maken door het geld terug te verdienen. Door middel van de onderhandelingstactieken van de expert.

  Wij bieden onze klanten gunstige en transparante prijzen, geen bijkomende kosten dus!
  U betaalt niet alleen voor het rapport dat wordt opgesteld tijdens de aankoopkeuring. Wij bieden persoonlijke begeleiding van de eerste tot de laatste stap in het proces. Zo wordt het duidelijk of de gewenste auto wel of geen goede aankoop is. Wij staan voor u klaar gedurende het gehele proces en bieden u hulp bij het van kopen van uw tweedehandse auto. 

  Ons team staat voor u klaar!

  Missie

  “Dagelijks kennis van experts beschikbaar en bereikbaar maken voor iedereen”. 

  Visie

  “Het is onze ambitie om de klant, expert en verkoper bij elkaar te brengen in een eerlijke dialoog om begrijpelijke oplossingen te bieden, waardoor klanten zelf bewust een keuze kunnen maken voor een aankoop(bijv. auto). De juiste aankoop voor de juiste prijs en de juiste expertise voor de juiste prijs, daar streven wij naar. Kwaliteit en service staan bij ons op alle fronten centraal.”

  Neem contact met expert2go voor hulp uw aankoopkeuring van uw auto

  Uw voordeel

  Binnen 24 uur op locatie

  Binnen 24 uur op locatie

  Binnen 24 uur op locatie

  Expert 2 Go staat voor gemak, kwaliteit en service. 

  Wij staan binnen 24 uur klaar. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om binnen 24 uur op locatie te zijn voor de aankoopkeuring. Wij willen hiermee de teleurstelling voorkomen dat de auto reeds is verkocht. Onze experts staan dus direct klaar voor de nodige hulp bij een aankoopkeuring.

  Bekijk onze experts Bekijk onze pakketten

  Geen verlies, verdient zich zelf terug

  Bespaart geld

  Bespaart geld

  Onderhandelen is niet voor iedereen weggelegd, maar onze experts kennen alle fijne kneepjes en weten precies waar ze het over hebben. Door de juiste onderhandeltechnieken kan de prijs los van de aankoopkeuring al lager uitkomen dan gedacht. Zo creëren we een win-winsituatie. Let op! Wij garanderen dit niet, maar doen ons uiterste best om dit doel te bereiken.

  Bekijk onze experts Bekijk onze pakketten

  Uitgebreide keuring

  Uitgebreide keuring

  Uitgebreide keuring

  Allereerst wordt de auto op een brug geplaatst bij een nabijgelegen aangesloten garage. Aan de hand van een checklist loopt de expert de auto na. Er wordt een proefrit gereden met de auto en uiteraard kunt u zelf tevens een proefrit maken. Uiteindelijk wordt een rapport opgesteld met de resultaten. Dit rapport wordt naderhand toegelicht en besproken. Een aankoopkeuring neemt ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag.

  Bekijk onze experts Bekijk onze pakketten

  Gekwalificeerde en betrouwbare Experts

  Betrouwbare experts

  Betrouwbare experts

  Wij geloven niet in een korte, haastige proefrit en een ongemakkelijk praatje met de verkoper om vast te stellen wat de staat van een auto is. Wij werken met experts die beschikken over de nodige certificaten, minstens een Diploma 1e autotechnicus.  Zij zijn tevens commercieel ingesteld om enerzijds de klant goed te woord te kunnen staan en anderzijds goed te kunnen onderhandelen.

  Bekijk onze experts Bekijk onze pakketten

  Onafhankelijk advies

  100% onafhankelijk advies

  100% onafhankelijk advies

  Onze experts zijn niet aangesloten bij dealers en/of andere instanties. Wij waarborgen hierdoor de betrouwbaarheid van onze aankoopkeuringen. De klant bepaalt immers zelf welke auto gekeurd dient te worden, waar, wanneer én eventueel door wie de aankoopkeuring wordt uitgevoerd. Wel zo prettig.

  Bekijk onze experts Bekijk onze pakketten

  Gunstige prijs & veilig betalen

  Gunstige prijs en veilig betalen

  Gunstige prijs en veilig betalen

  Alle prijzen bij Expert2Go zijn inclusief. Wij willen onze klanten niet achteraf verrassen met bijkomende aflever-, garantie- en reiskosten. Wij leggen online de verbinding tussen klanten en experts. Hierdoor kunnen wij scherpe vaste prijzen aanbieden. De experts verdienen zichzelf terug en dat is dubbel zo gunstig. Betalingen kunnen veilig online worden gedaan met iDEAL. 

  Bekijk onze experts Bekijk onze pakketten